Incendiul izbucnit joi dimineaţă la o locomotivă care tracta şapte cisterne cu butan, în localitatea Topolovăţu Mare, din judeţul Timiş, a fost stins de către pompieri, iar pericolul de explozie a fost îndepărtat, vagoanele fiind decuplate, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) ”Banat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Banat” din judeţul Timiş, Elena Megherea, a declarat pentru News.ro că pentru stingerea incendiului pompierii au intervenit cu şase autospeciale, iar la faţa locului s-au aflat şi două echipaje de prim-ajutor. 

Potrivit reprezentantului ISU, echipajele de intervenţie au reuşit să decupleze locomotiva de la cisternele cu butan gaz, fiind astfel îndepărtat pericolul de explozie.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

De asemenea, pompierii au reuşit să stingă incendiul izbucnit la locomotivă, fără a exista victime.

Incendiul a izbucnit la o locomotivă care se afla în mers şi la care erau cuplate şapte cisterne cu butan gaz, în localitatea Topolovăţu Mare din judeţul Timiş. Reprezentanţii ISU spuneau că există pericol de explozie, în condiţiile în care nu se reuşea decuplarea cisternelor de la locomotivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.