Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa spun că din luna mai şi până în prezent şase persoane - între care doi copii - şi-au pierdut viaţa în Marea Neagră, iar alte două au murit înecate în lacuri din judeţul Constanţa. Pompierii le cer celor care intră în mare să respecte indicaţiile salvamarilor şi semnificaţia steagurilor arborate pe plajă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe pagina de Facebook a ISU Dobrogea a fost postat miercuri după-amiază un mesaj care precizează că de la începutul lunii mai şi până în prezent şase persoane, printre care şi doi copii, unul de 7 ani, iar celălalt de 14 ani, şi-au pierdut viaţa în apele Mării Negre, iar două persoane s-au înecat în lacuri din judeţul Constanţa.

“Respectaţi indicaţiile salvamarilor, ale administratorilor de plajă şi nu în ultimul rând respectaţi semnificaţia steagurilor arborate pe plaja! O secundă contează pentru a vă salva viaţa!”, au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.

De asemenea, printre cele şase persoane care şi-au pierdut viaţa în mare se află şi doi militari.

Miercuri, trupurile băiatului de 14 ani dispărut în mare la sfârşitul săptămânii trecute şi militarului din Cluj văzut ultima oară pe plaja din Corbu duminică seară au fost găsite pe plaja din Vadu, acestea fiind aduse la ţărm de valuri.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.