Poliţiştii din Ilfov au făcut, în noaptea de sâmbătă spre duminică, o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere în localitatea Bragadiru, fiind aplicate 158 de sancţiuni. 15 permise de conducere au fost reţinute, din care şapte pentru consum de alcool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În noaptea de sâmbătă spre duminică, poliţiştii rutieri din Ilfov au făcut o acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere şi respectarea legislaţiei, în localitatea Bragadiru.

Au fost folosite aparatele etilotest, etilometru şi drugtest pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

În urma acţiunii, au fost aplicate 158 de sancţiuni şi au fost reţinute 15 permise de conducere, dintre care şapte pentru consum de alcool.

De asemenea, s-a constatat o infracţiune, tot pentru consum de alcool, şi au fost reţinute patru certificare de înmatriculare.

În plus, aparatul Trucam a înregistrat 30 de cazuri încălcare a regimului legal de viteză, fiind reţinut un permis pentru depăşirea vitezei în localitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.