Pompierii din Cluj au avut mai multe intervenţii în urma furtunii. Apa a pătruns, între altele, în subsolul unui liceu, dar şi într-un pasaj. Pe mai multe străzi canalizarea nu a mai făcut faţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii de la Detaşamentele 1 şi 2 Cluj-Napoca, respectiv Dej şi Huedin, sunt pe punctul de a finaliza intervenţiile produse în urma fenomenele meteorologice din această seară. Misiunile s-au desfăşurat în Municipiul Cluj-Napoca, dar şi în Turda, respectiv Mihai Viteazu”, anunţă, vineri seară, ISU Cluj.

Sursa cutată a precizat că echipele au gestionat mai multe situaţii de curţi, apartamente, garaje, beciuri şi subsoluri inundate.

O astfel de intervenţie a fost la Liceul Teoretic Avram Iancu din Cluj-Napoca, pentru un subsol inundat.

FOTO - Facebook / Meteoplus
FOTO - Facebook / Meteoplus

De asemenea, s-a intervenit pentru Pasaj Pietonal inundat în Piaţa Gării.

”Totodată, s-au raportat inundate străzile 1 Mai, Tulcea, Aurel Vlaicu şi 1 Decembrie 1918. Forţele noastre au însumat 11 autospeciale, cu 12 motopompe transportabile şi o motopompă remorcabilă”, a mai transmis ISU Cluj.

Judeţul Cluj a fost vizat de mai mult4e avertizări nowcasting de furtună, una fiind chiar cod roşu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.