Reprezentanţii Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) au intervenit pentru a aduce la ţărm o ambarcaţiune cu vele la bordul căreia se aflau opt persoane şi care era în pericol de răsturnare, în Marea Neagră, în zona Mangalia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ARSVOM a transmis că a fost solicitat să intervină după ce o ambarcaţiune aflată în Marea Neagră se afla în pericol şi a solicitat ajutorul autorităţilor.
În zonă s-a deplasat nava SAR Teya, aparţinând ARSVOM şi care era acostată în Portul Mangalia. Aceasta s-a deplasat în largul Portului Mangalia la o ambarcaţiune cu vele care se afla în pericol de răsturnare din cauza mării agitate.
Ambarcaţiunea, la bordul căreia se aflau opt persoane, a fost remorcată până la ţărm, au mai precizat reprezentanţii ARSVOM.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.