Poliţişti, luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale şi un negociator intervin, luni după-amiază, la Ghimbav, unde o femeie de 39 de ani s-a baricadat în casă cu fiul său, în vârstă de şase ani, şi refuză să comunice cu autorităţile. Incidentul ar fi avut loc în timp ce la locuinţă se aflau reprezentanţi ai DGASPC Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Braşov a anunţat că a fost sesizată de reprezentanţi ai Protecţiei Copilului Braşov cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 39 de ani din oraşul Ghimbav, judeţul Braşov, s-ar fi baricadat în locuinţa sa, împreună cu fiul său în vârstă de 6,5 ani, şi refuză orice comunicare cu autorităţile. 
 
"La faţa locului se aflăechipaje de poliţie, luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Braşov, precum şi un negociator din cadrul instituţiei noastre, care încearcă realizarea unui dialog, în vederea scoaterii în siguranţă din locuinţă, atât a copilului, cât şi a persoanelor aflate în interior", arată sursa citată.
 
Presa locală a relatat că incidentul a avut loc în timp ce la locuinţă se aflau reprezentanţi ai DGASPC Braşov, veniţi să facă o anchetă socială.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.