Centrul Infotrafic anunţă că, marţi seară, din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor în scădere, există riscul apariţiei poleiului pe Autostrada Bucureşti – Piteşti. În plus, în urma intervenţiei utilajelor de deszăpezire, pe carosabil au apărut mai multe gropi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti din cauza carosabilului ud şi a temperaturilor în scădere există riscul apariţiei poleiului. În urma intervenţiei utilajelor de deszăpezire pe suprafaţa carosabilă au apărut mai multe gropi”, a transmis, marţi seară, Centrul Infotrafic.

Cursa citată precizează că lucrările de plombare au fost întrerupte pe timpul nopţii, iar în urma precipitaţiilor au fost acoperite cu apă.

”În aceste condiţii le recomandăm conducătorilor auto să reducă mult viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să adopte o manieră prudentă la volan, folosind cu precădere frâna de motor pentru a evita să derapeze”, au transmis reprezenţii Infotrafic.

Aceştia reamintesc că şoferii sunt obligaţi să anunţe administratorul drumului public, ori cea mai apropiată unitate de Poliţie atunci când au cunoştinţă despre existenţa pe drum a unui obstacol sau a oricărei alte situaţii periculoase pentru fluenţa şi siguranţa circulaţiei.


 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.