Incendiul produs la societatea de transport public din Tulcea a fost stins după cinci ore şi jumătate, pompierii stabilind că focul a fost provocat de un scurtcircuit la unul dintre autobuzele aflate în interior. Focul a distrus 15 autobuze şi un microbuz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au reuşit să stingă incendiul produs la societatea de transport public din Tulcea după cinci ore şi jumătate. Ei au stabilit că focul a fost provocat de un scurtcircuit la unul dintre autobuzele aflate în hala respectivă.

Pompierii au fost solicitaţi să intervină în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 4.00, la un incendiu izbucnit la SC Transport Public SA Tulcea. La faţa locului s-au deplasat iniţial patru autospeciale de stingere cu apă, dar în timpul intervenţiei a mai fost suplimentat numărul acestora, în total fiind prezente nouă autospeciale cu 84 de pompieri, comanda intervenţiei fiind preluată de inspectorul şef al ISU Tulcea, Daniel Petrov. De asemenea, au fost chemaţi în ajutor pompieri aflaţi acasă, care nu erau de serviciu, dar şi o echipă de intervenţie de la Măcin şi una de la Babadag.

În urma incendiului au ars 15 autobuze şi un microbuz, fiind evacuate şapte mijloace de transport. De asemenea, hala respectivă a fost distrusă. 

SC Transport Public SA Tulcea a scos pe traseu vineri dimineaţa cele 12 autobuze care nu au fost afectate de incendiu, încercând să găsească alte mijloace de transport din alte judeţe pe care să le închirieze. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.