Societatea de Transport Public Timişoara (STPT) anunţă că incendiul izbucnit la un troleibuz aflat în mişcare, în comuna Ghiroda de lângă Timişoara, a avut loc în urma unui scurtcircuit la un cablu electric şi că în perioada următoare toate troleibuzele din parcul auto vor intra în revizie la instalaţiile electrice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Troleibuzul circula pe linia M11, în localitatea Ghiroda de la periferia Timişoarei.
 
”Astăzi, un troleibuz care a circulat pe linia metropolitană M11 a luat foc, în localitatea Ghiroda, pe strada Plopilor. Din fericire, nedoritul incident nu s-a soldat cu victime. Incendiul a izbucnit din cauza unui scurt circuit la un cablu electric, aşa cum se arată în procesul verbal de intervenşie al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat. Pentru a evita astfel de incidente nedorite, în perioada imediat următore vor fi verificate amănunţit instalaţiile electrice ale tuturor troleibuzelor care se află în garajul STPT. Ne cerem scuze pentru acest incident şi îi asigurăm pe călătorii noştri că siguranţa lor este principalul nostru obiectiv”, transmite STPT într-un comunicat de presă, de vineri seară.
 
Un incendiu a izbucnit, vineri, la un troleibuz aflat în mişcare, într-o comună de lângă Timişoara. În mijlocul de transport se aflau 6 pasageri şi şoferul. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale.
 
În urma incidentului nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.