Incendiul izbucnit, luni seară, într-un bloc de garsoniere din municipiul Constanţa a fost lichidat, locuinţa respectivă fiind însă complet distrusă. Cel mai probabil, focul a pornit de la un mijloc de încălzire lăsat nesupravegheat, spun pompierii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, incendiul a fost lichidat, însă garsoniera a fost distrusă în totalitate.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit la un mijloc de încălzire lăsat nesupravegheat.

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, luni seara, la un incendiu izbucnit la o garsonieră din incinta unei fabrici de pâine, situată pe strada Celulozei din municipiul Constanţa, la faţa locului deplasându-se două autospeciale din cadrul Detaşamentului Palas.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului era mult fum.

Şaptesprezece persoane care locuiau în blocul respectiv au fost evacuate, dintre acestea cinci fiind copii. În urma evenimentului, nu există persoane rănite.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.