Incendiul izbucnit, luni seară, într-o zonă de depozite din municipiul Tulcea a fost stins după aproape zece ore, la intervenţie fiind prezenţi peste 70 de pompieri, inclusiv din judeţele Constanţa şi Brăila. Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, incendiul de la zona de depozite a fost stins marţi dimineaţă.

La faţa locului au intervenit patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la Detaşamentul de pompieri Tulcea, o autospecială de la Staţia de pompieri Babadag, o autospecială de la Secţia de pompieri Măcin, două autospeciale de stingere la ISU Constanţa, două autospeciale de stingere cu apă şi spumă de la ISU Brăila, două autospeciale de stingere de la Serviciul privat pentru Situaţii de Urgenţă ALUM, o autospecială de descarcerare grea, un SMURD, două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de intervenţia la înălţimi, fiind prezenţi pentru stingerea flăcărilor 65 de subofiţeri şi şase ofiţeri.

Reprezentanţii ISU Tulcea au mai spus că intervenţia a fost dificilă din cauza cantităţii mari de materiale combustibile şi accesului îngreunat, reuşind să împiedice extinderea incendiului şi la alte obiective din zona respectivă.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările, suprafaţa afectată fiind de 1.750 de metri pătraţi. Două autospeciale au mai rămas la faţa locului pentru a interveni rapid în cazul în care focul s-ar reaprinde.

Pompierii urmează să stabilească valoarea pagubelor produse de incendiu, dar şi cauza izbucnirii focului.

Incendiul a izbunit, luni seară, în zona industrială a municipiului, într-o zonă de depozite, unde se află foarte multe materiale combustibile. La locul intervenţiei au fost aduşi şi pompieri din turele libere.

Incendiul s-a manifestat iniţial pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri pătraţi, pe două nivele.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.