Incendiul izbucnit joi seară la o pensiune din Delta Dunării a fost provocat de un scurt circuit electric, au stabilit pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, trei sferturi din clădire fiind distrusă de flăcări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ISU Tulcea a anunţat, vineri dimineaţă, că în urma incendiului de la pensiunea din Caraorman au ars aproximativ 450 de metri pătraţi din clădirea principală, ceea ce reprezintă trei sferturi din clădire, şi o anexă de 50 de metri pătraţi.
Pompierii au reuşit să salveze o anexă folosită ca restaurant, o terasă şi au oprit extinderea focului la o clădire aflată în apropiere. 
ISU a menţionat că cel mai probabil focul a fost produs de un scurt circuit electric. 
Incendiul puternic a izbucnit, joi seară, la pensiunea din zona localităţii Caraorman din Delta Dunării, pompierii intervenind cu mai multe ambarcaţiuni pentru a stinge focul. Şapte turişti aflaţi în pensiune au reuşit să iasă, dar o persoană a necesitat îngrijiri medicale, având simptome de intoxicaţie cu fum şi fiind preluată de o Ambulanţă navală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.