Pompierii au stabilit că incendiul produs luni seară la mansarda unui imobil din centrul municipiului Constanţa şi în urma căruia opt familii au fost evacuate a fost provocat cel mai probabil de o lumânare lăsată nesupravegheată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, în urma incendiului, care a afectat o suprafaţă de 150 de metri pătraţi, au ars materiale textile, plastice, deşeuri de hârtie şi material lemnos. Cauza probabilă a incendiului a fost o lumânare lăsată nesupravegheată. De asemenea, au fost deteriorate apartamentele aflate la nivelele inferioare, din cauza apei folosite la stingerea flăcărilor, dar şi de fumul degajat. 

Incendiul a izbucnit luni seara la mansarda unui imobil din centrul municipiului Constanţa, fără a exista victime. Opt familii au reuşit să părăsească imobilul până la sosirea echipajelor de intervenţie, iar pompierii au scos din clădire patru butelii. Focul a fost stins după mai bine de două ore. Clădirea are două etaje şi mansardă, este situată pe bulevardul Tomis în apropierea intersecţiei cu bulevardul Ferdinand, vizavi de Muzeul de Artă.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.