Incendiul izbucnit joi seara la Herghelia Mangalia, unde a luat foc un depozit de fân, a fost stins după aproape 12 ore. Cauza producerii incendiului nu a fost deocamdată stabilită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au reuşit să stingă vineri, incendiul izbucnit joi seara la Herghelia Mangalia, după ce o intervenţie care a durat aproape 12 ore. Focul a distrus depozitul de fân, în care se aflau aproximativ 1500 de baloţi. Cauza producerii incendiului urmează să fie stabilită de către pompieri.

Echipele de intervenţie au fost solicitate să intervină joi seara la un incendiu izbucnit la Herghelia Mangalia, la faţa locului deplasându-se două autospeciale. Focul se manifesta la un depozit de fân, 13 pompieri intervenind pentru stingerea flăcărilor, dar şi pentru a împiedica extinderea acestora la grajduri sau la clădirea administrativă. În  urma acestui eveniment, nu a fost nevoie de evacuarea cailor aflaţi în herghelie

Herghelia Mangalia este una dintre cele mai vechi din ţară, fiind înfiinţată în 1928, scopul acesteia fiind creşterea cailor din rasa “Pur Sânge Arab”.

Baza materială a hergheliei este formată din opt grajduri, un hipodrom pentru curse de galop, o bază hipică pentru antrenament şi concursuri de obstacole, o bază de agrement, sediu administrativ şi teren agricol.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.