Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti anunţă că traficul aerian pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă nu este afectat în niciun fel de incendiul din localitatea Baloteşti, fumul degajat aflându-se la distanţă mare de aeroport. Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia pe DN1 în zonă se desfăşoară cu dificultate, incendiul fiind la 7-800 de metri de drumul naţional. De asemenea, poliţiştii avertizează că este posibil ca norul de fum să ajungă pe partea carosabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pe aeroport sunt asigurate condiţiile pentru desfăşurarea în deplină siguranţă a operaţiunilor aeriene. Traficul aerian de desfăşoară normal şi nu există premisele ca acesta să fie afectat de fumul degajat incendiu", precizează compania. 

Centrul Infotrafic a anunţat că circulaţia pe DN1 se desfăşoară cu dificultate.
"În urma incendiului un nor mare de fum s-a format deasupra depozitului şi este posibil, ca o parte din acesta să ajungă la suprafaţa carosabilă a drumului naţional", spun reprezentanţii Infotrafic, care recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, "să nu încetinească pentru a fotografia zona afectată" şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi atât pe DN1 cât şi pe arterele rutiere din zona incendiului pentru a fluidiza traficul şi pentru prevenirea accidentelor rutiere. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.