Incendiul care a izbucnit la o vilă brâncovenească de pe strada Barbu Delavrancea din sectorul 1 al Capitalei a fost stins după aproximativ trei ore, pompierii de la ISU Bucureşti - Ilfov intervenind cu 18 autospeciale, fără a exista persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La incendiu, izbucnit vineri seară, au intervenit 12 autospeciale pentru stingerea flăcărilor, 3 autoscări, un echipaj pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, un dispozitiv dublu faţă de forţele trimise iniţial.

Potrivit martorilor, flăcările au avut aproximativ 4-5 metri înălţime şi au cuprins acoperişul imobilului. Iniţial, oficialii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov au spus că a existat riscul ca incendiul să se extindă şi la o clădire învecinată, însă pompierii au reuşit să limiteze proporţiile distrugerilor.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La mansarda de unde a izbucnit focul locuiesc trei familii. Oamenii au reuşit să iasă înainte de sosirea echipajelor de intervenţie. Potrivit ISU Bucureşti - Ilfov nu au existat victime.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.