Un puternic incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică, în judeţul Tulcea, iar flăcările au distrus 400 de hectare de vegetaţie şi 600 de baloţi de paie. Focul a fost pus intenţionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea  transmis că în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, pompierii Secţiei Măcin au fost alertaţi prin 112 despre faptul că în zona localităţii Jijila a izbucnit un incendiu de vegetaţie uscată. 
”La faţa locului au intervenit 16 subofiţeri cu 3 autospeciale de stingere şi SVSU Jijila care au lucrat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Pentru că se manifesta violent, iar vântul sufla cu putere, misiunea pompierilor a fost una destul de dificilă însă, în mai puţin de trei ore acesta a fost lichidat. Au ars aproximativ 400 de hectare de mirişte şi vegetaţie uscată şi 600 baloţi de paie”, a transmis ISU Tulcea. 
Pompierii au precizat că cel mai probabil focul a fost pus intenţionat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.