Trei locuinţe au ars, miercuri, într-un incendiu puternic produs în municipiul Bacău, din cauza unui scurtcircuit la un conductor electric neizolat corespunzător într-unul din imobile. Pompierii au fost nevoiţi să intervină cu 13 autospeciale, din trei oraşe ale judeţului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei locuinţe, din care două cu etaj şi mansardă, au ars în urma unui incendiu petrecut pe strada Militari, din municipiul Bacău, în urma unui puternic incendiu care a cuprins, pe rând, imobilele.

Pentru stingerea flăcărilor şi limitarea extinderii acestora şi la alte case, pompierii au intervenit cu 13 autoseciale, din care nouă de lucru cu apă şi spumă.

”În total, au fost mobilizaţi 43 de pompieri, de la trei subunităţi din judeţ. Au existat probleme în utilizarea reţelei de hidranţi stradali întrucât aceştia au îngheţat din cauza temperaturilor scăzute. Nu s-au înregistrat victime, însă au existat pagube însemnate la cele trei gospodării”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, Andrei Grecu.

Stingerea incendiului a durat peste trei ore, însă pompierii au acţionat şi ulterior pentru a înlătura eventualele focare care ar fi putut duce la reaprinderea imobilelor.

În urma primelor cercetări la faţa locului, pompierii au stabilit drept cauză a incendiului un scurtcircuit la un conductor electric neizolat corespunzător într-unul din imobile.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.