Un incendiu de vegetaţie a izbucnit, duminică după amiază, pe munte, în apropiere de Cabana Piscul Câinelui din Munţii Baiului, în zona staţiunii Sinaia, flăcările cuprinzând o suprafaţă de 800 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit pe teritoriul administrativ al staţiunii Sinaia şi a cuprins vegetaţie uscată pe aproximativ 800 de metri pătraţi, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae. Opt pompieri intervin pentru stingerea incendiului, care se manifestă sub forma mai multor focare. 

Administratorul public al oraşului Sinaia, Marian Panait, a declarat că zona în care se manifestă incendiul este una greu accesibilă autospecialelor de intervenţie. 
Reprezentantul administraţiei locale a precizat că  nu se cunoaşte, deocamdată cauza incendiului.
„Presupunem că un turist care a aruncat o ţigară. În condiţiile în care vegetaţia este foarte uscată,  recomandăm turiştilor să fie foarte atenţi unde folosesc surse de foc”, a declarat Marian Panait pentru News.ro.
În urma incendiului nimeni nu a fost rănit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.