O persoană a murit şi una a fost rănită într-un accident produs joi pe Centrua Capitalei, în care au fost implicate o cisternă cu furaje şi un TIR cu deşeuri metalice, soldat cu un puternic incendiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs ca urmare a unui accident rutier de pe Şoseaua de Centură între un TIR şi o cisternă”, anunţă ISU Bucureşti - Ilfov.

Conform sursei citate, ăână în acest moment au fost identificate două victime: o victimă conştientă care va fi transportată la spital, iar cea de-a doua a fost găsită decedată.

Din informaţiile preliminare, cisterna transporta furaje, iar TIR-ul deşeuri metalice.

Intervin  5 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, echipajul special de salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN şi o ambulanţă SMURD şi un echipaj SABIF.

Autovehiculele implicate în accidentul rutier ard în totalitate, în acest moment se lucrează la localizarea incendiului.

Traficul în zonă este restricţionat, intervenţia fiind  în desfăşurare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.