Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, pe balconul unui apartament dintr-un bloc din Braşov, iar cincisprezece persoane au ieşit singure din imobil. Proprietarul locuinţei a suferit mai multe răni şi a fost transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a izbucnit, miercuri seară, pe balconul unui apartament situat la etajul 1 al unui bloc de locuinţe de pe strada Hărmanului din Braşov. Acolo s-au deplasat 2 echipaje de stingere, o autoscară si un echipaj SMURD.
 
”S-a intervenit prompt, astfel încât incendiul care se manifesta pe balconul locuinţei a fost stins foarte repede, înainte de a se extinde la întreaga locuinţă. Aproximativ 15 persoane s-au autoevacuat. Proprietarul a suferit escoriaţii la nivelul feţei, la membrele superioare şi o plagă la nivelul membrului inferior stâng, i s-a acordat asistenţa medicală necesară, iar ulterior a fost transportat la spital de către echipajul SMURD”, a transmis ISU Braşov.
 
Cauza izbucnirii incendiului este în curs de stabilire.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.