Un incendiu a izbucnit, vineri, la acoperişul unei anexe a unui service auto din Simeria, judeţul Hunedoara, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale pentru a împiedica extinderea flăcărilor la restul construcţiei. Focul a pornit de la un coş de fum care nu a fost izolat coresăpunzător.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urmă cu puţin timp, pompierii Detaşamentului Deva au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în incinta unui operator economic de pe raza localităţii Simeria. La faţa locului pompierii s-au mobilizat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autoscara mecanică şi un echipaj SMURD”, a transmis ISU Hunedoara.
 
La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la acoperişul unei anexe a unui service auto, cu reale posibilităţi de propagare la restul construcţiei. 
 
Pompierii au stins flăcările, fără a fi înregistrate victime.
 
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coşul de fum neizolat corespunzător faţă de materiale combustibile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.