Un incendiu a izbucnit, luni dimineaţă, la un depozit de materiale textile din municipiul Ploieşti, pompierii intervenind cu şase autospeciale pentru stingerea focului a cărui cauză nu a fost stabilită. O persoană a făcut atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova intervin, luni dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale textile situat pe strada Laboratorului.

Purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, a declarat că focul a cuprins o suprafaţă de aproximativ o sută de metri pătraţi, fără a exista pericol de extindere.

Şase echipaje de stingere au fost trimise la faţa locului, cauza incendiului nu se cunoaşte, la ora transmiterii acestei ştiri. Nimeni nu a fost rănit, însă în zonă se produc degajări mari de fum, a precisat sursa citată. O persoană aflată în zona incendiului a suferit un atac de panică.

Între timp, pompierii continuă să acţioneze pentru stingerea unui alt incendiu în urma căruia aerul din Ploieşti a fost grav poluat. Nouă echipaje acţionează în continuare pentru lichidarea focului care a izbucnit, duminică, în jurul orei 16.00, şi a cuprins, pe o suprafaţă de 8.000 de metri pătraţi, un depozit de mase plastice de la periferia oraşului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.