Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la căminul pentru vârstnici din localitatea Nuşeni, judeţul Bistriţa-Năsăud, primele informaţii arătând că nu sunt victime. O angajată a căminului a suferit o uşoară intoxicaţie cu fum în timpul evacuării bătrânilor din imobil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud a anunţat, miecuri seară, că un incendiu a izbucnit la căminul pentru persoane vârstnice din localitatea Nuşeni.

Acolo intervin Garda de Intervenţie Beclean cu autospeciale de stingere şi un echipaj de prim ajutor SMURD şi SVSU Nuşeni.

"Din primele informaţii persoanele din interior au fost evacuate, prima intervenţie a fost asigurată de personalul de la locul de muncă (...), iar pompierii acţionează pentru lichidarea ultimelor focare care au generat un fum gros şi dens", arată sursa citată.

De asemenea, primele informaţii arată că nu sunt victime.

O angajată a căminului a suferit o uşoară intoxicatie cu fum pe timpul evacuării persoanelor vârstnice din imobil, iar echipajul de prim ajutor SMURD îi administrează oxigen şi, cel mai probabil, va fi transportată la spital pentru mai multe investigaţii medicale de specialitate, mai spun reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.