Pompierii din judeţul Alba au intervenit, miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un centru de îngrijire vârstnici din Abrud. 50 de beneficiari au fost evacuaţi, fără a exista victime. În incendiu au ars tabloul electric şi mobilierul dintr-o cameră, holul fiind inundat cu fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Alba, din cele 50 de persoane, 40 de beneficiari au fost evacuaţi de către persoanalul de la locul de muncă, pompierii SVSU Abrud şi pompierii militari, iar celelalte 10 persoane s-au autoevacuat.

În incendiu au ars un tablou electric şi mobilierul dintr-o cameră, iar holul comun a fost inundat cu fum.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Staţia de Pompieri Cîmpeni intervine pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un cămin îngrijire vârstnici în oraşul Abrud. Din primele informaţii, incendiul se manifestă la tabloul electric cu degajări mari de fum, iar în interior există posibilitatea surprinderii de victime”, a transmis, miercuri, ISU Alba.  

Sursa citată a precizat că au fost evacuate 50 de persoane, beneficiari ai centrului. 

”În aceste momente personalul este în siguranţă. Nu sunt probleme de natură medicală sau intoxicaţii cu fum”, a mai transmis ISU Alba. 

Incendiul a fost stins şi se lucrează în continuare pentru înlăturarea efectelor negative şi asistenţa persoanelor afectate. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.