Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, în subsolul unui bloc din oraşul Covasna, pompierii intervenind pentru lichidarea acestuia. Unsprezece locatari, între care patru copii, care se aflau în apartamente la momentul respectiv au fost evacuaţi, fără a exista persoane rănite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna au afirmat că, joi după-amiază, pompierii militari au intervenit la un incendiu produs în subsolul unui bloc de locuinţe de pe strada Şcolii din oraşul Covasna.
 
Acolo s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD din cadrul Secţiei de pompieri Târgu Secuiesc, o autoscară mecanică din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe şi o autospecială a SVSU Covasna.
 
Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au constantat că ardeau diferite materiale combustibile şi deşeuri depozitate într-o boxă din subsolul blocului, iar casa scării era inundată de fum. 
 
 
Pompierii militari şi voluntari au intervenit pentru localizarea şi lichidarea incendiului, concomitent cu evacuarea celor 11 locatari care se aflau în apartamente (7 adulţi şi 4 copii), dar şi a unui câine.
 
Conform sursei citate, cauza probabilă a incendiului o reprezintă jarul sau scântei căzute din sistemul de încălzire.
 
În urma incendiului, nu au fost persoane rănite, doar pagube materiale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.