Un incendiu a izbucnit miercuri seara la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, acesta fiind provocat de un prelungitor aflat într-un cabinet de la etajul cinci al clădirii, fără a se înregistra persoane rănite, iar pacienţii din salonul apropiat cabinetului respectiv au fost mutaţi într-un altul pentru mai multă siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Dolj, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a fost solicitat să intervină miercuri seara, la un incendiu izbucnit la etajul cinci al Spitalul Clinic Judeţean Craiova, la faţa locului deplasându-se două autospeciale.

Pompierii au constatat că ieşea fum gros dintr-un cabinet medical, iar în momentul când au deschis uşa acestuia au constatat că de la un prelungitor în care era introdus un aparat ieşea fum.

Echipele de intervenţie au reuşit să stingă incendiul, din cauza acestuia fiind afectate mai multe obiecte şi cărţi aflate în cabinetul respectiv.

n urma acestui eveniment nu s-au înregistrat victime, dar pentru mai multă siguranţă pacienţii din salonul apropiat cabinetului au fost mutaţi într-un alt salon.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.