Un incendiu s-a produs, duminică, la sauna unei clinici de recuperare din Mamaia, iar o persoană aflată în clădire a ieşit până la sosirea pompierilor. Aceasta a suferit un atac de panică, dar a refuzat transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Ana Maria Stoica, a declarat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică, la un incendiu izbucnit la o clinică de recuperare din staţiunea Mamaia.

“La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere, o autoscară, descarcerare, două echipaje de prim-ajutor şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţa Constanţa. La faţa locului colegii când au ajuns au constatat faptul că incendiul se manifesta la sauna din interiorul clinicii. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. O singură persoană era în interior, iar aceasta s-a autoevacuat până la sosirea echipajelor de pompieri. De asemenea, echipele de căutare-salvare au cercetat interiorul clădirii şi nu au fost găsite persoane”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Pompierii au reuşit să stingă incendiul, iar apoi au aerisit spaţiul respectiv.

Femeia care a ieşit din clădire când a izbucnit focul, în vârstă de 49 de ani, a suferit un atac de panică şi a fost asistată de echipajul de prim-ajutor, refuzând transportul la spital.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.