Un puternic incendiu a izbucnit, vineri după-amiază, la restaurantul Popasul Pescarilor din staţiunea Olimp, focul distrugând 200 de metri pătraţi din acoperişul din stuf. Nu au existat persoane rănite în urma acestui eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri după-amiază, la un incendiu izbucnit la bucătăria restaurantului Popasul Pescarilor din staţiunea Olimp.
 
 
Acolo s-au deplasat trei autospeciale de stingere din cadrul Secţiei Mangalia şi un echipaj SMURD B.
 
În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns în zonă, incendiul se manifesta violent, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea.
 
Sursa citată menţionează că focul a fost localizat şi 14 pompieri acţionează pentru stingerea acestuia. Din primele informaţii, au ars 200 de metri pătraţi din acoperişul de stuf. 
 
În urma incendiului nu au existat persoane rănite.
 
La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în plină desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.