Un incendiu a izbucnit, vineri, la o pensiune din judeţul Arad, focul cuprinzând acoperişul pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi şi riscând să se extindă la întreaga clădire. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un scurtcircuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În această după-amiază, în jurul orei 17:45, pompierii militari arădeni au fost solicitaţi să intervină pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o pensiune cu regim de înălţime P+M, din localitata Lalaşinţ. Pentru misiune au fost dislocate forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad şi al Secţiei Bârzava cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţimi şi un echipaj SMURD, încadrate cu 16 subofiţeri”, a transmis ISU Arad. 
 
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi, cu posibilitate de propagare la întreaga construcţie. 
 
”Intervenţia promptă a pompierilor arădeni a făcut ca incendiul să fie localizat şi lichidat prompt, în limitele găsite, însă pagubele materiale sunt semnificative. Astfel, în urma incendiului au ars acoperişul şi mansarada pensiunii pe o suprafaţă de aproximativ 250 de metri pătraţi. A fost salvat parterul pensiunii şi bunurile din interior”, a precizat ISU Arad. 
 
În urma incendiului nu au fost înregistrate victime. La momentul izbucnirii incendiului, în interiorul pensiunii nu se afla nicio persoană.
 
Pompierii au transmis că focul a izbucnit, cel mai probabil, în urma unui scurtcircuit, fiind vorba despre un cablu cu defecţiuni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.