Un incendiu a izbucnit, luni seară, la o fabrică de confecţii din Focşani, pompierii intervenind cu patru maşini de stingere şi o autoscară pentru lichidarea flăcărilor, care au cuprins o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi. Populaţia din apropiere a primit mesaj prin Ro-Alert, din cauza degajărilor mari de fum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a anunţat că un incendiu a izbucnit, luni seară, la o fabrică de confecţii din muncipiul Focşani. 
 
 
"Flăcările se manifestă pe o suprafaţă  de aproximativ 1000 mp, iar pentru localizare şi lichidare, la faţa locului pompierii intervin cu 4 maşini de stingere, o autoscară, o autospecială de descarcarare şi o ambulanţă SMURD", arată IGSU.
 
Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflată în apropiere a fost transmis mesaj prin intermediul sistemului Ro-Alert.
 
FOTO: ISU Vrancea
FOTO: ISU Vrancea
 
ISU Vrancea a precizat că două persoane au suferit atac de panică şi au fost transportate la UPU Focşani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.