Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la bordul unei maşini care se deplasa pe autostrada A1, pe sensul de mers Orăştie-Sebeş, în judeţul Hunedoara. Doi adulţi şi un copil au ieşit în siguranţă din autoturism, înainte ca flăcările să cuprindă toată maşina. Pompierii au stabilit că focul a pornit de la un scurtcircuit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”În urmă cu puţin timp, pompierii Detaşamentului Orăştie au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă dotată cu modul de descarcerare, pentru stingerea unui izbucnit la un autoturism, pe autostrada A1, km 330, sensul de mers Orăştie-Sebeş. La sosirea echipajelor operative la faţa locului, incendiul se manifesta violent, la întregul autoturism. Pompierii au acţionat prompt, incendiul fiind lichidat în câteva minute. Din fericire, cele trei persoane (doi adulţi şi un minor) care se aflau în maşină în momentul producerii incendiului s-au autoevacuat la timp şi nu au necesitat asistenţă medicală”, a transmis ISU Hunedoara. 
 
 
Cel mai probabil, incendiul a izbucnit în urma unui scurtcircuit.
 
”Pentru această misiune au fost mobilizate în sprijin o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD din cadrul ISU Alba şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara”, a precizat ISU Hunedoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.