Un incendiu a izbucnit, în noaptea de marţi spre miercuri, într-un vagon de călători dezafectat din staţia Basarab, pompierii reuşind să stingă flăcările după aproximativ o oră şi jumătate, timp în care traficul feroviar a fost restricţionat şi reţeaua de tensiune a fost deconectată, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Arderea a fost generalizată la interior, iar vagonul se afla la distanţa de aproximativ 10 metri faţă de alte vagoane şi la 200 de metri de locuinţe. Pentru desfăşurarea operaţiunilor de stingere în condiţii de siguranţă a fost necesară restricţionarea traficului pe calea ferată şi deconectarea reţelei de sub tensiune”, a spus Daniel Vasile.

Pompierii de la Detaşamentului Grozăveşti au intervenit pentru stingerea incendiului cu trei autospeciale, la faţa locului fiind şi un echipaj SMURD, precum şi o maşină de descarcerare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.