Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, într-un cameră a unui hotel de patru stele din staţiunea Eforie Nord în care se aflau depozitate lenjerii şi materiale de întreţinere, cei 15 turişti aflaţi în unitatea hotelieră fiind evacuaţi, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi dimineaţă, la un hotel de patru stele din Eforie Nord, unde izbucnise un incendiu.

FOTO: ISU Dobrogea
FOTO: ISU Dobrogea

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de la Tuzla, o autoscară şi un echipaj SMURD. 

FOTO: ISU Dobrogea
FOTO: ISU Dobrogea

În unitatea hotelieră se aflau 15 turişti, şapte dintre aceştia fiind evacuaţi de pompieri din camere, iar ceilalţi părăsind singuri clădirea.

Incendiul a izbucnit într-o cameră în care se aflau depozitate lenjerii şi materiale de întreţinere, mai multe bunuri din această încăpere fiind distruse, însă focul nu s-a extins.

FOTO: ISU Dobrogea
FOTO: ISU Dobrogea

După aproximativ o jumătate de oră pompierii au reuşit să stingă incendiul, cauza izbucnirii acestuia fiind în curs de stabilire.

În urma incendiului nu s-au înregistrat victime, au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.