Un incendiu a izbucnit în noaptea de luni spre marţi într-un bloc de locuinţe din Timişoara, după ce proprietarul unui apartament a adormit cu ţigara aprinsă. Peste 70 de persoae s-au autoevacuat sau au fost evacuate de pompierii care au intervenit pentru stingerea focului, printre acestea fiind şi un copil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 30.01.2024, ora 00:21, am fost anunţaţi prin apel 112 despre degajări mari de fum într-un bloc situat pe strada Fructelor în Timişoara. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara cu o autospecială de primă intervenţie si comandă, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autoscară mecanică  şi două  echipaje SMURD, dintre care unul cu medic”, a transmis ISU Timiş.
 
Incendiul s-a produs într-un apartament de la primul etaj al unui bloc de locuinţe.
 
”La sosirea echipajelor la locul evenimentului s-a constatat că incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul 1 (bloc 4 etaje + mansardă) şi s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 10 mp, iar casa scării era inundată cu fum”, a precizat ISU Timiş.
 
14 adulţi s-au autoevacuat, iar alte 61 persoane, printre care şi un copil, au fost evacuate de pompieri. 
 
”În urma evenimentului, un bărbat care locuia în apartamentul în cauză, a fost transportat la spital, în stare inconştientă. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind fumatul în timpul somnului”, a adăugat ISU Timiş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.