Un incendiu a izbucnit, vineri, într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc din municipiul Arad. Un bărbat s-a intoxicat cu fum, iar parte dintre locatarii de la etajele superioare s-au evacuat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii au intervenit, vineri, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit într-un apartament situat la etajul al patrulea al unu9i bloc de pe str. Moţilor.

”Se intervine pentru stingere. Incendiul se manifestă în bucătărie. O parte din locatarii de la etajele superioare au ieşit singuri din apartament”, a transmis ISU Arad.

Sursa citată a precizat că incendiul este localizat, nu exist ăposibilitate de propagare la celelalte încăperi din apartament sau la alte apartamente.

”În interiorul apartamentului nu sunt victime. Existau animale de companie (câini) care au fost salvaţi de pompieri. O persoană din apartament a ieşit înainte de sosirea echipajelor şi prezintă uşoare intoxicaţii cu fum”, a mai transmis sursa citată.

Potrivit pompierilor, este vorba despre un bărbat, de 40 de ani, care a fost transportat la spital.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.