Un incendiu a avut loc, luni după-amiază, într-un apartament dintr-un bloc de pe strada Hatmanul Arbore din Capitală, focul extinzându-se parţial la un alt apartament şi la aparatele de aer condiţionat de pe faţadă. Nouă persoane au fost evacuate, iar două au fost transportate la Spitalul Floreasca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a anunţat că un incendiu s-a produs la un apartament dintr-un bloc de pe strada Hatmanul Arbore, de unde s-a extins, parţial, la un alt apartament şi pe fatada blocului, la aparatele de aer condiţionat.

În urma incendiului, au fost evacuate nouă persoane, din care şase cărora li s-a acordat primul ajutor. Două persoane, între care o adolescentă de 16 ani cu expunere la fum, au fost transportate la Spitalul Floreasca.

Incendiul a fost stins, iar pompierii verifică dacă mai sunt locatari în celelalte apartamente, întrucât este mult fum pe casa scării.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.