Un incendiu de vegetaţie a fost izbucnit miercuri după amiază, la Poarta Albă, iar mai multe echipaje de pompieri s-au deplasat pentru stingerea flăcărilor. Deoarece focul se manifesta şi în apropierea căii ferate, trei trenuri de călători au fost oprite la solicitarea pompierilor, acestea ajungând la destinaţie cu întârzieri între 20 şi 26 de minute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie în localitatea Poarta Albă. La faţa locului s-au deplasat mai multe autospeciale, iar în urma incendiului au ars patru hectare de vegetaţie şi două mii de metri pătraţi de gunoi menajer. 
 
Deoarece focul se manifesta în apropierea căii ferate, ISU a solicitat CFR închiderea temporară a circulaţiei feroviare între Basarabi şi Dorobanţu. După câteva minute, traficul feroviar a fost reluat în condiţii de siguranţă. 
“Trei trenuri de călători - IR 1996, IR 1883 şi R 8024 - care au staţionat temporar în timpul intervenţiei ISU, au fost reînscrise în circulaţie, acestea urmând să ajungă la staţiile de destinaţie cu întârzieri cuprinse între 20 şi 26 de minute”, a anunţat CFR.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.