In incendiu de mici dimensiuni a izbucnit luni dimineaţă la AFI Cotroceni, din cauza unui scurt-circuit, anunţă reprezentanţii centrului comercial, care precizează că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă şi că în prezent activitatea se desfăşoară normal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Luni dimineaţă, în jurul orei 10.00, într-un spaţiu comercial aflat la etajul 1 al AFI Cotroceni a avut loc un incendiu de mici dimensiuni. Acesta a fost sesizat de angajaţii magazinului, la momentul deschiderii, fiind stins imediat prin intervenţia promptă a agenţilor pe zona de securitate la incendiu din cadrul centrului comercial.
Menţionăm că incendiul nu s-a manifestat cu flacără deschisă, fiind doar degajări de fum preţ de câteva secunde. Acesta a pornit de la un scurtcircuit",  a declarat Andra Grigorescu, marketing manager AFI Cotroceni.

În urma acestui eveniment, nicio persoană nu a avut de suferit. Procedura de intervenţie într-o astfel de situaţie a fost respectată.

"Pagubele materiale înregistrate nu sunt însemnate. Activitatea în AFI Cotroceni se desfăşoară în mod normal la acest moment. Echipe specializate urmează să stabilească cauza producerii evenimentului”, precizează Andra Grigorescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.