Un incendiu puternic a izbucnit, joi, la o fabrică de prelucrare a lemnului situată în oraşul Comăneşti, judeţul Bacău. Primele date arată că focul se manifestă pe 300 de metri pătraţi, la nivelul acoperişului unei clădiri, cu degajări importante de fum. Incendiul a fost localizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit ISU Bacău, incendiul a fost localizat şi în continuare se lucrează pentru lichidarea acestuia.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul la o fabrică de cherestea din Comăneşti a fost anunţat prin apel la 112.
 
FOTO: ISU Bacău
FOTO: ISU Bacău
 
”Având în vedere situaţia de urgenţă menţionată, la locul indicat s-au deplasat trei autospeciale de stingere, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autoplatformă şi o ambulanţă SMURD, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Moineşti, Gărzii de Intervenţie Comăneşti şi Punctului de Lucru Brusturoasa”, informează ISU Bacău. 
 
În sprijinul pompierilor militari intervine şi o autospecială a Serviciului pentru situaţii de urgenţă al companiei OMV Petrom. 
 
La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, la nivelul acoperişului fabricii.
 
La ora transmiterii acestei ştiri intervenţia pompierilor este în desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.