Împingătorul sub pavilion Cehia care s-a scufundat în urmă cu o lună în Portul Constanţa a fost ranfluat şi urmează să ajungă într-un şantier naval pentru reparaţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“Împingătorul sub pavilion Cehia care s-a scufundat în Portul Constanţa în data de 29 aprilie a fost ranfluat în această după-amiază. Acesta se află în stare de plutire şi urmează să ajungă într-un şantier naval pentru reparaţii”, a transmis, miercuri, Autoritatea Navală Română.
 
ANR anunţa că un accident de navigaţie a avut loc, în 29 aprilie, la ora 5.35, în dana Terminal Barje 5 a Portului Constanţa. 
 
“Un împingător sub pavilion Cehia a intrat în coliziune cu un covoi ce se afla în manevră. În urma impactului nava cehă a suferit o gaură de apă în bordul babord. Trei împingătoare au fost trimise în asistenţă şi au acţionat cu patru pompe pentru evacuarea apei, dar în ciuda eforturilor la ora 7.10 împingătorul avariat s-a scufundat. Cei cinci membri ai echipajului au fost salvaţi şi se află în afara oricărui pericol”, preciza atunci Autoritatea Navală Română.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.