Un accident rutier între două TIR-uri a avut loc miercuri dimineaţă la intrarea în localitatea Satu Mare din judeţul Arad, dinspre comuna Periam, judeţul Timiş. În urma impactului, şoferul unuia dintre autocamioane a rămas încarcerat, iar un alt bărbat aflat în acelaşi vehicul a fost grav rănit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La ora 05:47 am fost solicitaţi să intervenim în urma unui accident rutier produs la intrarea în localitatea Satu Mare (judeţul Arad) dinspre comuna Periam.  De urgenţă s-au deplasat la locul evenimentului, în sprijin, pompierii din cadrul Staţiei Sânnicolau Mare cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă. Din cadrul ISU Arad au intervenit pompieri cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD cu medic. La faţa locului au fost trimise 2 ambulanţe SAJ”, a transmis ISU Timiş.
 
În urma accidentului, doi bărbaţi au fost răniţi.
 
”Din primele informaţii este vorba de 1 persoană încarcerată, şoferul unuia dintre autocamioane. Mai există 1 victimă din acelaşi autocamion, aceasta fiind în stare gravă. Alte două persoane din celalalt autocamion sunt evaluate de echipajele medicale, sunt în viaţă, cooperante”, a transmis ISU Arad.
 
Cele două victime au fost trasportate la spitale din Arad şi Timişoara.
 
Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.