Imobilul în care se află depozitul de cabluri din Sectorul 3 al Capitalei cuprins, vineri, de un incendiu puternic, s-a prăbuşit,potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISU), Daniel Vasile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Daniel Vasile a precizat că tavanul halei s-a prăbuşit în totalitate, iar pereţii parţial. 

"În acest moment se procedează la tăierea elementelor de construcţii, pentru facilitarea accesului în interiorul halei, pentru stingerea focarelor", a spus Daniel Vasile, precizând că nu există persoane rănite.

Depozitul de cabluri cuprins de incendiu se află pe Strada Cătănoaia, din Sectorul 3 al Capitalei, pentru stingerea lui acţionând zece maşini de pompieri. Flăcările au cuprins hala pe o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, precizau pompierii, adăugând că incendiul a fost localizat.

Iniţial, pentru stingerea incendiului au acţionat şapte maşini de pompieri, dar numărul lor a fost suplimentat la zece, pentru a fi asigurată rezerva de apă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.