Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind suspectat că, duminică seară, ar fi ucis o bătrână de 83 de ani din Buftea. Femeia a fost găsită în curtea casei, dar medicii sosiţi la faţa locului nu au putut-o salva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 29 noiembrie a.c., în jurul orelor 19:16,  poliţiştii oraşului Buftea au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că în curtea unui imobil din oraşul Buftea se află căzută, o persoană de sex feminin. Imediat s-au deplasat la faţa locului poliţiştii din Buftea, criminalişti şi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov precum si  procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru efectuarea activităţilor specifice din competenţă. De asemenea, la faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care, după efectuarea manevrelor de resuscitare, a declarat decesul victimei”, a transmis, marţi, IPJ Ilfov. 
 
Sursa citată a precizat că, în urma verificărilor, poliţiştii din Buftea şi ai  Serviciului de Investigaţii Criminale din Ilfov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov au identificat victima, o femeie în vârstă de 83 de ani,  precum şi persoana bănuită de comiterea faptei,  un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Ilfov.
 
”Bărbatul a fost depistat de poliţişti şi condus la sediul Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov, pentru cercetări. În urma probatoriului administrat, bărbatul respectiv a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat judecătorului de drepturi si libertăţi,  cu propuneri legale”, au mai transmis poliţiştii. 
 
Anchetatorii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.