Bărbatul din comuna Dascălu, judeţul Ilfov, care a turnat benzină peste concubina sa şi i-a dat foc a fost arestat preventiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din Otopeni au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bărbatul bănuit de comiterea faptelor investigate. În cursul zilei de astăzi, 11 mai a.c., bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, care a sesizat instanţa de judecată, în cauză fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile, faţă de acesta”, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov.
 
Cercetările în acest caz continuă, pentru distrugere, distrugere prin incendiere, violare de domiciliu şi violenţă în familie, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.
 
Ancheta a început după ce, miercuri, poliţiştii oraşului Otopeni au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie despre faptul că, în timp ce se afla la domiciliul din comuna Dascălu, oraşul Otopeni, concubinul spău a turnat benzina peste ea şi a dat foc la un burete. Femeia a fost cuprinsă de flăcări, dar a reuşit să le stingă la scurt timp, suferind, însă, arsuri la o mână.
 
Poliţiştii l-au găsit pe bărbat la locuinţa sa şi l-au dus la audieri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.