Un bărbat care locuieşte într-un complex rezidenţial din Popeşti Leordeni este cercetat pentru infracţiunea de rănire cu intenţie a animalelor după ce a fost filmat bătându-şi câinele care refuză să intre în bloc pentru a fi dus acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În imagini se vede cum bărbatul ţine deschisă uşa unui bloc pentru ca animalul să intre, însă câinele, care se deplasează cu greutate, refuză, în ciuda îndemnurilor stăpânului.
Ca să-l impulsioneze, acesta vorbeşte cu el: „Becky, treci acasă! Nu auzi? Treci! Becky, iei bătaie, vino încoace! Treci acasă! Bă, iei bătaie! Vino încoace! Vin aici”.
Când se îndreaptă spre el, câinele fuge, însă bărbatul îl prinde şi, înjurându-l, îl loveşte în repetate rânduri, sunetul loviturilor auzindu-se inclusiv pe filmarea realizată dintr-un bloc vecin, de la etaj. 
Clipul a fost postat online de o asociaţie pentru protecţia animalelor.
 

 
„Să-ţi pui mintea cu un căţel cât o pisică... Facem apel către locuitorii din Complexul Gama Rezidence – Popeşti Leordeni, daca recunoaşteţi individul sa ne spuneţi şi nouă cine este”, scrie asociaţia ai cărei reprezentanţi s-au oferit să preia animalul
„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, din care rezultă că un bărbat loveşte un câine, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov este abilitat să comunice următoarele: La data de 03 februarie a.c., poliţiştii Oraşului Popeşti Leordeni s-au sesizat din oficiu, în cauză fiind efectuate cercetări, sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de rănirea cu intenţie a  animalelor. Poliţiştii Oraşului Popeşti Leordeni au identificat bărbatul bănuit de comiterea faptei” a transmis IPJ Ilfov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.