Un adolescent de 16 ani a murit, miercuri seară, după ce a fost lovit de un autoturism pe DN 5, în zona localităţii Jilava din judeţul Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc, miercuri seară, pe DN 5, la kilometrul 8, în zona localităţii Jilava.

În urma cercetărilor, poliţiştii rutieri din Măgurele şi poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au stabilit că victima este un minor, în vârstă de aproximativ 16 ani. Echipajele de salvatori i-au făcut acestuia manevre de resuscitare, fără rezultat însă, fiind declarat decesul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov l-au testat pe şofer, un bărbat de 27 de ani, cu aparatul drug test, rezultatul fiind negativ.

În acest caz a fost deschis un dosar de urmărire penală, în care poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov fac cercetări pentru ucidere din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.