Zece persoane au fost transportate la spital în urma accidentului produs, duminică, în judeţul Vaslui, unde un microbuz cu pasageri s-a răsturnat, arată bilanţul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU). O persoană a murit în urma accidentului, iar celelalte cinci nu au necesitat transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IGSU, în microbuz se aflau 16 persoane, din care una a murit. Zece persoane au fost transportate la spital, din care şapte la Unitatea de Primiri Urgenţe Vaslui, una cu elicopterul SMURD la Iaşi şi două la Bârlad.

Celelalte cinci persoane implicate în accident  au fost evaluate la faţa locului şi nu necesită transport la spital.

Duminică, un microbuz cu 16 persoane s-a răstunat între localităţile Floreşti şi Morăreni, pe DJ 245, iar din primele informaţii reieşea că o persoană era încarcerată.

În urma accidentului a fost declanşat planul roşu de intervenţie, acolo fiind mobilizate un echipaj de descarcerare, trei autospeciale complexe de stingere şi descarcerare, o ambulanţă pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD şi două echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. De asemenea, a fost alertat elicopterul SMURD Iaşi.

Ulterior, ISU Vaslui a anunţat că accidentul s-a soldat cu moartea unei persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.