Poliţia Română anunţă că tânărul suspectat de uciderea unui student marocan şi a prietenei acestuia, la Iaşi, a fost prins la Roma, în urma cooperării cu autorităţile din Italia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Prin cooperarea dintre Poliţia Română şi autorităţile din Italia (Poliţia Statală din Italia), a fost localizată persoana bănuită de infracţiunea de omor, din judeţul Iaşi. Cel în cauză a fost localizat şi reţinut, în Roma", a transmis Poliţia Română.

Tânărul suspectat că i-a ucis pe cei doi tineri din Iaşi fusese dat în urmărire de către poliţişti. El este acuzat de omor şi a fost arestat în lipsă.

Poliţia Română a anunţat, luni, că a fost dat în urmărire El Bourkadi Ahmed Sami, cetăţean canadian născut în 25-06-2001, domiciliat în judeţul Iaşi.  

Pe numele său a fost emis un mandat de arestare.  

”S-a luat măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor”, a transmis Poliţia Română.  

Autorităţile au publicat şi semnalmentele tânărului: înălţime 1,70 m; faţă ovală, ochi negri; ten măsliniu, păr negru. Tânărul poarta barbă. 

Tânărul, de origine marocană, este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Iaşi.  

Surse oficiale afirmă că suspectul s-ar fi prezentat la spital pentru a fi pansat, după care ar fi fugit din ţară. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.