Poliţiştii au intervenit, în prima zi din 2023, la aproape 3.500 de sesizări, iar în urma activităţilor desfăşurate în teren au aplicat peste 2.800 de de amenzi. Au fost constatate 919 infracţiuni, 136 de persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 9 persoane urmărite naţional sau internaţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 1 ianuarie a.c., aproape 9.000 de poliţişti au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Astfel, au fost organizate 241 de acţiuni şi s-a intervenit la 3.488 de evenimente, dintre care 3.119 sesizate prin 112. 
În urma activităţilor, au fost constatate 919 infracţiuni, 136 de persoane fiind surprinse în flagrant delict. De asemenea, au fost depistate 9 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 10 măsuri preventive”, anunţă luni IGPR.
 
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 2.804 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 1.400.000 de lei. 
 
Poliţiştii rutieri au acţionat pentru creşterea siguranţei în trafic, fiind constatate 105 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reţinute 306 permise de conducere şi au fost retrase 74 de certificate de înmatriculare.
 
Acţiunile poliţiştilor vor continua şi luni, având în vedere numărul mare al celor care se întorc din minivacanţa de revelion. 
 
 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.